ELMS "GEO MILEV"

Заедно четем една книга

by admin

По инициатива на МО по БЕЛ и на училищната библиотека нашата гимназия се присъедини към акцията на Народно читалище „Изгрев 1909“-Бургас, посветена на Световния ден на книгата и авторското право.
Ученици, изкушени от художествената словесност, се срещнаха с автора на книгата „РИТУАЛЪТ“, която се наложи на българския литературен пазар. Бургаската поетеса Елка Василева представи много атрактивно разказвача РАДКО ПЕНЕВ. Раждането на идеите „Заедно четем една книга“.
По инициатива на МО по БЕЛ и на Училищната библиотека нашата гимназия се присъедини към акцията на Народно читалище „Изгрев 1909“ – Бургас, посветена на Световния ден на книгата и авторското право.
Ученици, изкушени от художествената словесност, се срещнаха с автора на книгата „РИТУАЛЪТ“, която се наложи на българския литературен пазар. Бургаската поетеса Елка Василева представи много атрактивно разказвача РАДКО ПЕНЕВ. Раждането на идеите, проучвателската работа, тайните на творческия процес — ето я магията на чудото, наречено ЛИТЕРАТУРА. Думите на автора ни отведоха в далечните времена, запазили спомена за тракийското присъствие по нашите земи. Усетихме магията на мистичната Странджа. Това бе една интересна и запомняща се среща с изкуството.


Comments are closed.

Theme by Ali Han | Copyright 2020 LIBRARY | Powered by WordPress