ELMS "GEO MILEV"

Инициатива „Подари книга“ – 23 април 2013 и „Да почетем заедно“- 24 април 2013 година

by admin

Скъпи приятели,
Нека подкрепим благородната идея на училищната библиотека в ГПАЕ „Гео Милев“- Бургас – „Подари книга“. Инициативата се организира по случай Международния ден на книгата и авторското право.
Нека докажем, че писменото слово и посланията на книгата остават най-ценният подарък дори във века на новите технологии и нека дадем нов живот на нашите любими издания, споделяйки ги с други читатели.

Да черпим от книгите мечти, да даваме на мечтите криле!

Бъдете с нас, елате и дарете книга на 23 април, 2013 година в библиотеката на ГПАЕ „Гео Милев“- Бургас, осъществявайки една благородна постъпка.

Инициативата е покрепена от Литературното общество в гимназията под ръководството на г-жа Дора Лазарова и от ученици на гимназията с афинитет към книгите по идея и организация на г-жа Радостина Касабова – уредник на библиотеката.

„Да почетем заедно“-24 април 2013 г. от 11.40 до 12.20
Нека заедно почетем, нека споделим това свещенодействие с нашата любима книга, онази, с която искаме винаги да се срещнем и да прегърнем света в една извисена шир…
Нека поне за половин час бъдем заедно и да покажем, че знаем как да се впуснем в приключението, наречено “четене”. То е уникално явление, защото всяка книга е със своя съдба, както и ние самите. Затова сме се съхранили и оцелели, преминали сме през времето и пространството.


Ще се правят снимки в двора и от Актовата зала. Събитието ще се отрази в медиите.em><


Вашият коментар

Theme by Ali Han | Copyright 2020 LIBRARY | Powered by WordPress