LIBRARY

ELMS "GEO MILEV"

RSS 2.0

Нови книги

-Разговори с вечността: Виктор Юго и Орденът на Сион-Джон Чеймбърс

По време на политическото си изгнание на остров Джърси в Ламанша (1853 – 1855г.) великият френски писател Виктор Юго участва в множество спиритични сеанси. Той и приятелите му общуват с над 115 духове: на бележити покойници (Галилей, Шекспир, Ханибал, Мартин Лутер и др.) дори с извънземни от планетите Меркурий и Юпитер. Слуховете за тези срещи подхранват предположението, че Юго (както и Леонардо да Винчи в „Шифърът на Леонардо“) е бил велик майстор на Ордена на Сион. Записите на сеансите отразяват отскоро известните задълбочени интереси на писателя към кабалистичния труд „Зохар“, хиндуизма (особено доктрината за прераждането) и ученията на илуминатите. Думите на духовете изпращат тревожно послание до нашето време: от 2000 година тъмен облак минава над Земята и изправени пред предстоящите трудности, всички ние трябва да се научим да използваме максимално способностите си. „Непознатият шедьовър на Виктор Юго е истинска изненада и провокиращо духовно приключение.“ Фейт

„Тийнейджърски дневник 2“ от Ралица Филипова

И тази книга е специално за теб, защото знам, че си имаш проблеми, които не можеш да споделиш с другите, че те тормозят разни въпроси, които няма на кого да зададеш, и още такива гадности, глупави неща, които правят тийнейджърския ти живот.

Ралица Филипова представя „Тийнейджърски дневник (2)” – дъвка за тийнейджъри и онези, които им влизат в положението. Въпроси, отговори, рецепти, невчесани мисли и наръчници по лошо държание, съставени с помощта на екип от доктори на душата и някакви бивши, настоящи и вечни тийнейджъри.

Популярното телевизионно предаване „Дневникът” (Канал 1 на БНТ) послужи за основа при създаването на „Тийнейджърски дневник (2)”.


Вашият коментар

Категории

Архив

април 2024
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930